Chisinau, str.Calea Basarabiei 42/1
Lu-Vi: 08:30 - 18:00
Sa: 08:30 - 14:00

Set 4 vinuri Lalelele mele

Fabricat în Moldova
-24%

Set 4 vinuri Lalelele mele

353 lei
268 lei
Cantitatea

în Chișinău gratis
în Moldova nu este

Set din 4 vinuri seria Lalelele mele – un vin elegant, cu arome strălucitoare şi proaspete. Vinurile din această serie vă vor face viaţa sărbătoare. Lalelele mele crează o stare de spirit pentru creativitate , inflamează pasiunea şi dăruiesc plăcere

Lalelele mele

Feteasca Regală

An:2018 Regiune: Iargara

Alcool:12,4% Volum: 750 ml

Vin sec alb, de culoare deschisă a nuanței paiului de grîu. Aromă proaspătă: fructe exotice, arome florale, tonuri de nucușoară. Gustul este proaspăt, ușor dulce, cu o aciditate bună.

Lalelele mele

Sauvignon Blanc

An:2018 Regiune: Puhoi

Alcool:12,5% Volum: 750 ml

Vin alb sec de vară, de culoare verde deschis. Proaspătul, crocantul Sauvignon Blanc este unic prin faptul că în aroma sa se simte o aromă evidențiată de frunze de coacăză neagră și agriș. Cunoscătorii cu un gust rafinat pot depista și arome de busuioc, tarhon, țelină, iarbă de lămâie.

Bronze medal Decanter Asia 2019

Lalelele mele

Chardonnay

Год:2019 Регион: Iargara

Алк.:12,6% Объем: 750 ml

Vinul alb sec, de culoare de paie. Aroma este exprimată prin note de fructe coapte și flori sălbatice. Gustul este proaspăt, cu note de pere, urmată de o notă de citrice și nuanță de piper alb, cu o aciditate răcoritoare și elegantă.

Se combină bine cu salate de vară, brânză, risotto, pește și legume la grătar. Strugurii au fost recoltați manual pe pantele regiunii de sud a Moldovei, în satul Yargara.

Lalelele mele

Feteasca Neagra

An:2018 Alcool:13,0% Volum: 750 ml

Vin sec rosu, foarte elegant, de culoare rubinica bogata. Aroma moderat-puternica de prune, visine negre, putin vanilie si piper, balansat si nusupraincart cu taninuri

Se recomanda cu carne de vita sau miel la gratar sau gulas de porc, mistret cu ardei copti si mamaliga