Chișinău, str. Calea Basarabiei 42/1
Lu-Vi: 08:30 - 18:00
Sa: 08:30 - 14:00

SPUMANT

Filtru

lei

Produse găsite: 4

Fabricat în Moldova
BRUT NATUR, VINUM estate
320 lei
Fabricat în Moldova
BRUT ROSE, VINUM estate
320 lei
Fabricat în Moldova
SPUMANT VIU Chardonnay 2023
230 lei
Fabricat în Moldova
SPUMANT VIU Feteasca Regala 2023
230 lei

La crama noastră VINUM estate, suntem mândri să prezentăm o linie exclusivă de vinuri spumante, create după metodele clasice de producție a șampaniei. Fiecare dintre vinurile noastre spumante încorporează rafinamentul și arta vinificației, oferindu-vă oportunitatea de a vă bucura de gusturi rafinate și elegante.

BRUT NATUR

Acest vin spumant este produs dintr-o selecție de soiuri de struguri cultivate în cele mai bune vii ale noastre. BRUT NATUR nu conține zahăr adăugat după fermentația secundară, permițându-i să dezvăluie aromele naturale și structura vinului. Maturarea pe drojdii timp de mai mulți ani îi accentuează caracterul complex, conferindu-i note de pâine proaspătă, migdale și fructe coapte, cu un post-gust delicat și persistent.

BRUT ROSE

Acest șarmant Brut Rose este făcut din soiuri de struguri care îi conferă o culoare vibrantă și arome de fructe roșii precum căpșunile și zmeura. Vinul spumant BRUT ROSE își obține culoarea prin contactul scurt cu cojile strugurilor roșii, asigurându-i o taninicitate rafinată și prospețime. Vinul este perfect echilibrat, cu o aciditate elegantă și bule fine care fac fiecare înghițitură divină.

Chardonnay

Vinul nostru spumant Chardonnay este esența clasicismului. Producția exclusivă din struguri de soiul Chardonnay reflectă puritatea și eleganța acestuia. Gustul este caracterizat prin note de măr verde, citrice și flori albe, cu un post gust cremos, datorită maturării îndelungate pe sedimente. Combinația ideală de forță, bogăție și aciditate vibrantă face acest vin potrivit pentru evenimente festive și mese rafinate.

Fiecare dintre vinurile noastre spumante este creat cu o atenție deosebită la detalii, pentru a vă oferi experiențe gustative unice care să sublinieze momentele importante din viața dumneavoastră. Gama noastră de șampanii de la VINUM estate este perfectă pentru sărbători, ocazii speciale sau pur și simplu pentru a adăuga un strop de strălucire mesei dumneavoastră zilnice.