Chișinău, str. Calea Basarabiei 42/1
Lu-Vi: 08:30 - 18:00
Sa: 08:30 - 14:00

SELECTION Vladlen Uzhakov

Filtru

lei

Produse găsite: 8

Fabricat în Moldova
new
SELECTION Vladlen Uzhakov Cabernet & Merlo 2019
380 lei
Fabricat în Moldova
SELECTION Vladlen Uzhakov Chardonnay, Light Barrique 2020,
210 lei
Fabricat în Moldova
SELECTION Vladlen Uzhakov Feteasca Regala, Light Barrique 2020
210 lei
Fabricat în Moldova
SELECTION Vladlen Uzhakov Pinot Noir 2020
380 lei
Fabricat în Moldova
new
SELECTION Vladlen Uzhakov Rara Negra 2021
380 lei
Fabricat în Moldova
new
SELECTION Vladlen Uzhakov Saperavi 2019
380 lei
Fabricat în Moldova
new
SELECTION Vladlen Uzhakov Sauvignon Blanc, Light Barrique 2020
210 lei
Fabricat în Moldova
SELECTION Vladlen Uzhakov Feteasca Neagra 2021
650 lei

Vă prezint colecția exclusivă de vinuri SELECTION Vladlen Uzhakov de la VINUM estate, fiecare exemplar fiind un reprezentant strălucit al măiestriei noastre și abordării inovatoare în vinificație.

Gama SELECTION Vladlen Uzhakov include:

 • Cabernet & Merlot: Combinația ideală a două soiuri clasice, creând vinuri puternice, dar elegante cu un aromă bogată de coacăze negre și cireșe, aprofundate de note de vanilie și ciocolată din maturarea în baricuri.
 • Pinot Noir: Un vin legendar cu arome expresive de fructe roșii și un buchet floral subtil, care fascinează prin profunzimea și complexitatea sa.
 • Rara Neagră: Un soi local unic, care conferă vinului note vii de fructe roșii coapte și un aftertaste lung, distins prin taninuri fine.
 • Saperavi: Un soi georgian, faimos pentru tăria și bogăția sa, cu tonuri profunde de cireșe negre și piper negru.
 • Sauvignon Blanc Light Barrique: Un vin alb răcoritor cu note vii de citrice și verdeață, îmbogățit cu o structură tanică ușoară de la maturarea scurtă în baricuri.
 • Feteasca Regală Light Barrique: Un vin alb elegant cu aromă fructată și gust proaspăt, delicat completat de nuanțe de stejar.
 • Chardonnay Light Barrique: Un Chardonnay clasic cu o textură bogată și arome complexe de măr verde și piersică, echilibrate de note subtile de stejar.
 • Feteasca Neagră: Un vin unic cu arome intense de fructe și un gust catifelat, care devine din ce în ce mai bun odată cu înaintarea în vârstă.

Recunoaștere internațională:

Unele vinuri din colecția noastră SELECTION Vladlen Uzhakov au fost premiate în competiții internaționale în Germania, Canada, Londra și Bruxelles, confirmând calitatea înaltă și unicitatea abordării noastre în vinificație.

Această gamă este creată pentru cei care prețuiesc arta vinificației și caută în vin nu doar gust, ci și profunzimea și istoria. Fiecare sticlă din colecția SELECTION Vladlen Uzhakov este o sărbătoare a vinului, culturii și tradițiilor VINUM estate.

Caracteristicile colecției:

 • Tradiții și inovații: În producerea vinurilor SELECTION Vladlen Uzhakov combinăm tradițiile consacrate ale vinificației moldovenești cu tehnologii inovative, ceea ce ne permite să atingem o calitate excepțională și expresivitatea aromelor.
 • Serii limitate: Fiecare vin din această colecție este produs în cantități limitate, făcând fiecare sticlă exclusivă și dorită de colecționari și cunoscători.
 • Vinificație responsabilă: Respectăm principiile dezvoltării durabile, având grijă de conservarea naturii și a patrimoniului cultural al regiunii noastre. Această abordare ne permite nu doar să producem vinuri magnifice, ci și să contribuim la protecția mediului înconjurător.

Oportunități pentru cunoscători și investitori:

Colecția SELECTION Vladlen Uzhakov oferă o oportunitate unică pentru investitori și colecționari de vinuri să achiziționeze băuturi exclusive care pot crește în valoare în timp. Aceste vinuri sunt ideale pentru depozitare pe termen lung și reprezintă un potențial investițional semnificativ.

Vă invităm pe toți cei interesați să descopere lumea vinurilor de înaltă calitate moldovenești cu colecția SELECTION Vladlen Uzhakov, fiecare sticlă reflectând unicitatea și măiestria noastră vinicolă. Descoperiți gustul vinurilor excepționale care povestesc despre istoria bogată și cultura Moldovei.