Chișinău, str. Calea Basarabiei 42/1
Lu-Vi: 08:30 - 18:00
Sa: 08:30 - 14:00

Vinuri excelente cu o reducere buna

Fabricat în Moldova
-30%
VINUM estate Chardonnay 2020
155 lei
108 lei
Fabricat în Moldova
-30%
VINUM estate Riesling 2020
155 lei
108 lei

La VINUM estate, ne mândrim că oferim clienților noștri nu doar vinuri de înaltă calitate, ci și prețuri accesibile. În prezent, avem o ofertă specială care vă permite să vă bucurați de vinurile noastre excelente la un discount semnificativ. Iată ce trebuie să știți despre oferta noastră specială:

Reduceri exclusive la vinuri selectate.
Oferim reduceri de până la 30% la o gamă largă de vinuri, inclusiv opțiuni populare pentru masă și variante premium. Aceasta este ocazia dumneavoastră de a încerca vinuri din serii exclusive.

Promoția noastră este limitată în timp, așa că vă recomandăm să nu pierdeți ocazia de a profita de aceste condiții avantajoase.

Perioada promoției este de obicei limitată la stocurile disponibile.

Oferim opțiuni convenabile de livrare pentru a vă bucura de vinurile noastre, indiferent unde vă aflați. În perioada ofertelor promoționale, sunt posibile condiții speciale de livrare.

La VINUM estate, ne străduim ca fiecare să poată aprecia splendoarea vinurilor noastre. Oferta noastră specială este modalitatea perfectă de a vă familiariza cu diversitatea și calitatea vinurilor noastre la un preț surprinzător de accesibil.

Contactați-ne pentru a afla mai multe despre reducerile actuale sau abonați-vă la buletinul nostru informativ pentru a fi la curent cu noutățile de pe site și din rețelele sociale, astfel încât să nu ratați promoțiile și reducerile noastre. La VINUM estate, facem tot posibilul pentru ca fiecare să se poată bucura de vin de înaltă calitate, indiferent de bugetul său.